Live Shoppen met een App – new - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Met Live Shoppen laat u uw medewerkers, collega’s of relaties kiezen uit een kwalitatief samengesteld pakket. Of laat d.m.v. een smartphone hun eigen cadeau kiezen uit ons zeer uitgebreide assortiment.
Als Waardering is het toch leuker om zelf live te shoppen!

Live Shoppen met een App – new

Live shoppen wordt door CadeauXperts nog een tikkie simpeler, leuker maar ook moderner. Door gebruik te maken van een App kun je nu het gewenste product scannen om ten eerste informatie in te winnen over het product, maar ook om meteen een bestelling te plaatsen. Het mooie aan de App is dat je ook eventueel op een ander moment je keuze kan maken. Je bekijkt het assortiment nogmaals via de App en vult je gegevens in waar het product naar toe kan worden verstuurd.

Simpel, leuk en snel!

Klasse verzorgt het ideale cadeau voor heel veel geefmomenten. Bijvoorbeeld ter motivatie van de medewerkers, als verjaardagscadeau, als geschenk voor jubilarissen of bijvoorbeeld voor een loyaliteitsprogramma.

Laat weten als u geïnteresseerd bent in deze mobiele app!

Live-shoppen-'14-SaS-web    Live-shoppen-'14-SaS-2-web    Live-shoppen-'14-SaS-3-web