Gebleken is dat het krijgen van waardering de diepst menselijke behoefte is! - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Het betekende meer dan je ooit hebt kunnen vermoeden. Dat ene kleine cadeautje voor je collega, medewerker of zakelijk partner werd zeer op prijs gesteld. Achteraf blijkt vaak dat de waardering vele malen groter was dan verwacht. Wat is dat toch? Is dat kleine momentje van aandacht en waardering dan echt zo belangrijk? Blijkbaar wel. Wij Nederlanders zijn dol op persoonlijke aandacht van de baas. Een gratis presentje is veel meer dan slechts het materiële aspect. Een persoonlijk gebaar op het juiste moment doet wonderen.

Verras je collega, medewerker of zakelijk partner en behaal het optimale resultaat. Een paar tips:

  1. Zorg voor een origineel cadeau.
  2. Het moet gericht zijn op de ontvanger.
  3. Vanzelfsprekend moet het een gemeende actie zijn.
  4. Geef een cadeau op een onverwacht moment, niet alleen op een ‘kerstpakketmoment’.

Ooit is er onderzoek gedaan naar de behoeften van de mens. Dat heeft verrassende resultaten opgeleverd. Wie verwacht dat het hebben van geld, een mooi huis of een dure auto het meest belangrijk zou zijn, komt bedrogen uit. Gebleken is dat het krijgen van waardering de diepst menselijke behoefte is die er bestaat. Dat verklaart direct het succes van een persoonlijk cadeau op een onverwacht moment.

CadeauXperts doet in geschenken, maar vooral ook in gevoel en waardering.

Slide-cadeaus-die-klanten-waarderen