Cadeau afscheid werknemer - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Bijzonder cadeau bij afscheid van een werknemer

Meer Inspiratie

Gaat u met pensioen of neemt u om een andere reden afscheid van uw collega’s en werkgever? Een bijzonder cadeau bij het afscheid van een werknemer wordt altijd gewaardeerd. Bij CadeauXperts vindt u kleine relatiegeschenkjes waarmee u iedereen in stijl kunt bedanken voor de fijne samenwerking.

Werknemer met pensioen; welk cadeau is passend?

Als u als werknemer met pensioen gaat en een cadeau wilt geven, is het belangrijk om eerst te bedenken aan hoeveel mensen u een geschenk wilt geven en wat u budget is. Aan de hand hiervan kunt u opzoek gaan naar zakelijke bedankjes die goed passen bij de gelegenheid. Zo is een relatiegeschenk die origineel en uniek is een leuke manier om ervoor te zorgen dat uw collega’s u niet meer zullen vergeten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffiebeker, hangplantje, geurkaars, lekkere zeep of grappige gadget. Wilt u juist wel flink uitpakken? Zoek dan een cadeau die echt past bij de interesses van uw collega’s. Denk hierbij aan handige keukentools, een mini espresso apparaat voor onderweg of een sfeerlantaarn. Bij CadeauXperts heeft u een ruime keuze uit originele en innovatieve cadeautjes in verschillende prijsklassen. Alle cadeautjes kunnen worden voorzien van uw eigen design.

Vind een cadeau bij afscheid van werknemer bij CadeauXperts

Of u nu met pensioen gaat of om een andere reden afscheid neemt: met behulp van ons zoekfilter vindt u snel en eenvoudig een cadeau voor het afscheid van een werknemer. Stel een maximale prijs in, zoek per thema of kies een specifiek geefmoment. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor brievenbuscadeautjes als u – om welke reden dan ook – niet persoonlijk afscheid kunt nemen van uw collega’s. Uiteraard geldt dat hoe meer cadeautjes u besteld, hoe minder u in verhouding betaald. Online krijgt u een goede indicatie van onze prijzen en mogelijkheden. U kunt echter ook direct een offerte opvragen of contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Wij helpen u graag als u als werknemer met pensioen gaat en cadeau wilt geven die iedereen zal waarderen!