Op zoek naar een cadeau voor pensioen van werknemer?

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Origineel cadeau voor pensioen werknemer

Meer Inspiratie

Als een werknemer met pensioen gaat, is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Zo toont u uw erkenning en waardering en geeft u iemand de kans om deze periode op een fijne manier af te sluiten. Of u nu een kleine bijeenkomst of een grote afscheidsborrel organiseert: een cadeau voor het pensioen van de werknemer hoort erbij! Bij CadeauXperts vindt u een origineel en innovatief cadeau voor de werknemer dat niet snel vergeten zal worden.

Waarom is een cadeau zo belangrijk?

Met pensioen gaan is niet altijd makkelijk. Zo komt het pensioen soms eerder of onverwacht én is het best lastig om deze – hopelijk – mooie jaren af te sluiten. Afscheid nemen doet pijn, maar is onvermijdelijk. Door een mooi personeelscadeau uit te zoeken, laat u uw waardering blijken. U laat zien dat u aandacht heeft besteedt aan het afscheid, dat u blij bent met zijn of haar inzet en dat u de werknemer absoluut niet zult vergeten! Hiermee zorgt u ervoor dat de werknemer deze periode op een fijne en eervolle manier kan afsluiten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat aandacht besteden aan het afscheid, goed is voor het welbevinden van de gepensioneerde.

Welk cadeau voor pensioen van een werknemer?

Welk cadeau bij het pensioen van een werknemer past, is heel persoonlijk. Zo is het belangrijk om iets te geven waar de werknemer écht blij van wordt. Een cadeau waarmee u bovendien laat zien dat u iemand kent en aandacht heeft besteedt aan het uitzoeken van het geschenk. Zo is een standaard fles wijn, bosje bloemen of cadeaubon vrij saai en afgezaagd. Veel leuker is het om een wijnliefhebber een eigen wijnboompje te geven. Iemand die van plan is te gaan reizen geeft u een luxe koffer, terwijl een vogelvoeder leuk is voor een persoon die graag vogeltjes spot vanuit de woonkamer.

Vind snel en eenvoudig een persoonlijk geschenk

Bij CadeauXperts vindt u in een handomdraai een passend cadeau voor het pensioen van een werknemer. U kunt zoeken per productgroep, maximale prijs of thema. Ga bijvoorbeeld voor luxe relatiegeschenken of een gadget waarvan u zeker weet dat niemand hem nog heeft. Alle cadeautjes uit ons assortiment zijn origineel en innovatief. U vindt bovendien altijd een geschenk die perfect past bij de gelegenheid en de werknemer. Indien gewenst kunt u het geschenk voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Hulp nodig bij het vinden van een cadeau?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschenk voor een werknemer die met pensioen gaat? Neem dan gerust contact op met het team van CadeauXperts. Wij helpen u graag bij het vinden van een uniek cadeautje. Online vindt u onze contactgegevens en kunt u direct een offerte aanvragen als u een groot aantal cadeaus of relatiegeschenken bij ons wilt bestellen. Tot slot bent u van harte welkom in onze showroom als u de geschenken met eigen ogen wilt bekijken voordat u een aankoop doet.