Eco relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken bestellen bij Cadeauxperts.nl

 

Staat bij uw bedrijf eco en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel? Dan is het geven van een eco relatiegeschenk het ideale moment om de duurzaamheid van uw bedrijf te benadrukken. Duurzame relatiegeschenken komen in alle soorten en maten. U kunt deze unieke relatiegeschenken dan ook inzetten voor iedere denkbaar beurs of congres. De eco relatiegeschenken bevatten enkel duurzame producten. Cadeauxperts.nl zorgt op twee manieren dat de cadeaus duurzaam zijn. Enerzijds leveren we in Europa geproduceerde geschenken die vervaardigd zijn van duurzame materialen en recyclebaar zijn. Anderzijds bieden wij originele relatiegeschenken die een lange levensduur hebben en waar de ontvanger daadwerkelijk iets aan heeft. Benieuwd naar ons aanbod aan eco relatiegeschenken? Bekijk direct de webshop voor onze duurzame cadeaus.

 

De Eco-paraplu: een eco relatiegeschenk ideaal voor Nederland

 

In Nederland is een eco paraplu geen overbodige luxe. Bij een onverwachte stortbui zorgt de paraplu ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van het water. Cadeauxperts.nl beschikt over een prachtige Falcone eco paraplu als eco relatiegeschenk. Deze paraplu is vervaardigd van 100 % gerecycled plastic, afkomstig van PET flessen. Hierdoor reduceert het de ecologische voetafdruk aanzienlijk. Daarnaast zijn zowel de baleinen als de stof gemaakt van solide en flexibel glasfiber voor een lange levensduur. Met op maat gemaakte kleuren of uw logo bedrukt op de stof, geeft de paraplu bovendien mooie reclame voor uw merk of bedrijf.

 

Herbruikbare koffiebeker voor een verse kop koffie

 

Vermijd het overtollige gebruik van plastic bekers met de Stojo Pocket Cup. Deze herbruikbare en opvouwbare koffiebeker plaatst u na gebruik handig in uw jaszak of tas en neemt u overal mee naartoe. In de ingevouwen stand is de koffiebeker slechts 5 centimeter hoog. De stijlvolle beker kunt u als eco relatiegeschenk uiteraard van uw eigen logo of uw eigen kleuren voorzien. Jaarlijks bespaart 1 Stojo beker maar liefst 281 liter water, 25 pond broeikasgasemissies en 16 pond aan afval. Meer weten over onze eco relatiegeschenken? Bekijk direct onze webshop voor meer informatie.