Leuke cadeaus voor mannen - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Leuke cadeaus voor mannen

Meer Inspiratie

Leuke cadeaus voor mannen vinden kan best lastig zijn. U wilt immers niet weer een fles aftershave, paar sokken of een fles drank geven. Bij CadeauXperts hebben we daarom de leukste opties voor u geselecteerd. Deze innovatieve en originele relatiegeschenken en cadeaus voor mannen vallen altijd in de smaak.

Relatiegeschenken en cadeaus voor mannen zoeken

Relatiegeschenken en cadeaus voor mannen zoeken begint met het bepalen van uw budget. Hoeveel wilt u ongeveer uitgeven per cadeautje? In ons assortiment vindt u kleine cadeautjes die maximaal 15 euro kosten, maar ook grotere geschenken met een waarde van 100 euro of meer. Met ons zoekfilter kunt u vervolgens direct zoeken op gelegenheid. Leuke cadeaus voor mannen op een beurs moeten immers aan andere eisen voldoen dan geschenken voor een speciale gelegenheid.

Leuke cadeaus voor mannen met een speciaal thema

Wellicht heeft u zelf al een idee van wat voor soort geschenk u zoekt. Gadgets vallen bijvoorbeeld bij heel veel mannen in de smaak. Een andere veilige optie voor heren zijn lekkere hapjes en drankjes. Bedenk direct of u de unieke relatiegeschenken wilt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een tekst. Sommige producten zijn hier extra geschikt voor. Creëer bijvoorbeeld (internationale) naamsbekendheid door een koffer of reistas te laten bedrukken met uw eigen design.

Top 10 cadeaus voor mannen

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben een top 10 cadeaus voor mannen opgesteld!

1. Draadloze oplader
Een draadloze oplader is altijd een succes. Naast dat mannen nooit genoeg opladers hebben, kan deze must-have overal mee naar toe genomen worden.

2. Speaker
Een andere must-have is deze speaker. Tijdens het sporten, op het werk of op vakantie: wij weten zeker dat de speaker goed van pas komt.

3. Koelbox 
Sommige drankjes moeten nu eenmaal koud gedronken worden. Met een gepersonaliseerde koelbox komt dit helemaal goed!

4. Vuurkorf
Welke man houdt er niet van een fikkie stoken? Dankzij deze stoere vuurkorf kan dit voortaan!

5. Tafel BBQ
Een andere klassieker voor mannen: de tafel BBQ. Ook in de winter of als het regent kan er voortaan een lekker stukje vlees op de BBQ gelegd worden.

6. Inklapbare strandstoel
De inklapbare strandstoel is niet alleen handig op het strand, maar ook tijdens festivals en andere evenementen. Dit cadeau voor mannen is superleuk om uit te delen op beurzen!

7. Smartphone & key finder
Altijd de telefoon en sleutels kwijt? Deze smartphone en key finder bespaart jullie een hoop zoekwerk en stress!

8. Thermosfles
Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor mannen die veel onderweg zijn? Dan is een thermosfles (eventueel met infusen voor thee) een aanrader.

9. Wijnboompje
Uw eigen wijn produceren? Het kan met een wijnboompje! Dit originele geschenk valt ongetwijfeld in de smaak bij wijnliefhebbers.

10. Snijplank
Last but not least in onze top 10 cadeaus voor mannen is de snijplank. U heeft de keuze uit verschillende soorten planken, zoals een pizzaplank of houten snijplank.

Meer weten over de leuke cadeaus voor mannen?

Wilt u meer weten over de leuke cadeaus voor mannen? Neem dan contact op met het team van CadeauXperts. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Daarnaast kunt u via de website direct een offerte opvragen voor de bedrukte relatiegeschenken.