Rockwool - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Rockwool

Rockwool……more than a rock!

De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwol isolatieproducten en -systemen. Ze staan bekend als leverancier van innovatieve, duurzame en efficiënte steenwoloplossingen voor de complete gebouwschil. ‘Create and protect’ is de basisfilosofie van ROCKWOOL: met duurzame beschermingsoplossingen bijdragen aan het creëren van prachtige gebouwen. Oplossingen die mensen beschermen tegen kou en hitte, tegen het risico bij brand en tegen omgevingsgeluiden.

Wie: Rockwool B.V.

Wat: Mipow PowerTube & Mipow PlayBulb Garden & Kupu Rookmelder

Wanneer: Bij de Bouwbeurs 2015 en bij diverse andere events.

Waarom: Rockwool staat voor een duurzame, brandveilige producten met een akoestisch comfort. Daarbij zoeken zij toepasselijke kwalitatieve relatiegeschenken die aansluiten bij de waarden van hun producten.

Reacties: Relaties waarderen natuurlijk de kwaliteit en innovatie van de Rockwool producten, maar geven ook de erkenning terug als zij deze functionele geschenken mogen ontvangen.

Video

Contact & vragen

Zuidbaan 512
2841 MD Moordrecht
T: (0182) 638 250
E: info@cadeauxperts.nl

Linkedin  twitter  pinterest  facebook