Jubileum bedrijf cadeau personeel - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Jubileum bedrijf: welk cadeau voor het personeel?

Meer Inspiratie

Viert u een jubileum op het bedrijf? Ga dan op zoek naar bijzondere relatiegeschenken en een personeelscadeau bij CadeauXperts. Hiermee viert u deze bijzondere mijlpaal optimaal en laat u uw waardering voor uw klanten en personeelsleden blijken. In ons assortiment vindt u unieke, innovatieve en originele cadeautjes die perfect passen bij de gelegenheid. Alle relatiegeschenken kunnen bovendien bedrukt worden met uw feestelijke boodschap of bedrijfslogo!

Waarom kiezen voor een origineel personeelscadeau?

Of u nu 5, 10 of 25 jaar bestaat: een jubileum is altijd een bijzondere mijlpaal. Door een jubileum van uw bedrijf te vieren met een cadeau voor uw personeel en klanten, kunt u uw waardering laten blijken. Een feestje is bovendien niet alleen gezellig, maar ook een prima manier om meer naamsbekendheid te generen. Zo kunt u uw bedrijf opnieuw onder de aandacht brengen met een leuke actie én unieke personeelscadeautjes. Deel de relatiegeschenken daarom uit aan uw team, klanten en andere belanghebbenden. Onze tip? Bestel verschillende soorten geschenken. Geef een mooi en bijzonder cadeau aan het personeel en de belangrijkste klanten en bestel kleine items om uit te delen. Uiteraard voorziet u alle cadeautjes van uw bedrijfsnaam of logo!

Hoe vindt u een uniek relatiegeschenk?

Het jubileum van uw bedrijf vieren en een cadeau voor het personeel vinden is soms iets makkelijker gezegd dan gedaan. Zo wilt u niet alleen bijzondere en exclusieve relatiegeschenken geven, maar er ook zeker van zijn dat het cadeautje écht in de smaak valt bij de werknemers en de klanten. Onze tip? Bedenk allereerst hoeveel relatiegeschenken u wilt bestellen en hoeveel dit mag kosten. Houd er rekening mee dat cadeautjes in verhouding goedkoper worden als u een grote oplage bestelt. Denk vervolgens na over het soort cadeau en het formaat. Wilt u het cadeau zelf overhandigen? Dan maakt het formaat wellicht niet zoveel uit. Als u het relatiegeschenk per post wilt versturen, kunt u de kosten laag houden door voor brievenbus cadeautjes te kiezen.

Relatiegeschenk die exclusief en onvergetelijk is

Uiteraard wilt u graag een relatiegeschenk die exclusief en onvergetelijk is uitzoeken. Vraag uzelf daarom af welk thema goed bij uw bedrijf, werknemers en klanten past. Als u een horecagelegenheid heeft, is een culinair cadeautje of een keukentool bijvoorbeeld passend. Binnen de IT zijn gadgets vaak erg geliefd. Speelt u graag op safe? Dan hebben wij diverse leuke relatiegeschenken op voorraad die eigenlijk iedereen wel leuk vindt. Denk hierbij aan luxe cadeaus zoals een kristallen karafset, koffer of fondueset. Kleine items zoals pennen, koffiebekers of eierwekkers vallen ook altijd goed in de smaak! Kleine cadeautjes hebben bovendien als voordeel dat ze makkelijk om uit te delen zijn. Dit is wel zo praktisch als u het jubileum van uw bedrijf en het cadeau voor het personeel wilt meenemen naar evenementen of vergaderingen.

Personaliseren van een cadeau voor werknemers en klanten

Alle relatiegeschenken voor bedrijven uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Zo zijn bedrukte relatiegeschenken de ideale manier om uw boodschap over te brengen. De relatiegeschenken kunnen bedrukt worden met het aantal jaar dat u bestaat of een andere feestelijke boodschap. Daarnaast kunt u de relatiegeschenken voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. De cadeautjes zijn hierdoor erg leuk om uit te delen tijdens verschillende momenten. Zet het relatiegeschenk bijvoorbeeld ook in tijdens beurzen, evenementen en andere campagnes om meer naamsbekendheid te genereren! Populaire items om uit te delen zijn onder andere waterflessen, notitieblokjes, pennen, koffiebekers en draadloze opladers.

Unieke en originele relatiegeschenken bij CadeauXperts

Relatiegeschenken die origineel zijn, zullen niet snel vergeten worden. Bij CadeauXperts doen we daarom ons best om ons assortiment zo uniek en innovatief mogelijk te houden. De originele cadeautjes passen perfect bij uw jubileum en huisstijl. De beste manier om kennis te maken met onze cadeaus voor het jubileum van uw bedrijf? Dat is door uzelf een kop koffie in te schenken en het aanbod op uw gemak te bekijken. Welk cadeau onze favoriet is? Dat is lastig om te zeggen. Zo is een bijenhotel ongetwijfeld een cadeautje die uw werknemers niet eerder hebben gekregen, maar is een gepersonaliseerde fles drank of een doosje bonbons ook altijd geliefd. Mocht u er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Groene en duurzame relatiegeschenken

Uiteraard bent u ook voor groene relatiegeschenken bij ons aan het juiste adres. Een relatiegeschenk die duurzaam is, past perfect bij de huidige ontwikkeling om rekening te houden met de wereld om ons heen. Qua duurzame relatiegeschenken hebben wij diverse leuke producten gemaakt van gerecyclede materialen in ons assortiment opgenomen. Denk hierbij aan notitieblokjes van steenpapier, houten onderzetters of een authentiek olijfboompje. Ook een andere plant of een wijnboompje zijn een leuke én groene manier om uw jubileum te vieren. Laat tijdens uw jubileum zien dat u geeft om uw personeel, klanten én de natuur door te kiezen voor een groen en origineel cadeautje uit onze webshop. U vindt de duurzame cadeautjes eenvoudig met behulp van ons zoekfilter.

Persoonlijk advies over relatiegeschenken en personeelscadeaus?

Wilt u een persoonlijk advies over het jubileum van uw bedrijf en het cadeau voor het personeel? Neem dan contact op met ons enthousiaste team. Wij denken graag met u mee. Via onze website vindt u al onze contactgegevens en kunt u direct een offerte aanvragen. Uiteraard bent u zowel voor grote als kleine oplages bij ons van harte welkom. Mocht u onze innovatieve relatiegeschenken en cadeautjes graag eens willen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom. Wij laten u alle opties zien en denken mee over een passende manier om uw jubileum te vieren. Samen zorgen wij voor een passend cadeau en een feest die niemand zal vergeten. Contacteer ons om een afspraak te maken of als u een vraag heeft over onze cadeautjes!