Vroon Offshore Services - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Vroon Offshore Services

’n stabiele partner in Offshore!

Vroon Offshore Services (VOS) is een toonaangevende leverancier van maritieme offshore-diensten, met kantoren in Aberdeen (VK), Den Helder (NL), Genua (IT) en Singapore (SG). Als internationale operator heeft VOS een sterke geografische aanwezigheid in Noord-Europa, de Middellandse Zee, Noord-Afrika, de Indische Oceaan en Aziatische regio’s. Het bedrijf is ook actief in Mozambique, Maleisië, Thailand en Trinidad & Tobago. Vroon is sinds 1964 actief op de offshore markt.

VOS blinkt uit in het leveren van diverse diensten en oplossingen voor belangrijke offshore-ondersteuningsbehoeften, waaronder platformbevoorrading, noodhulp en redding, bevoorrading met sleepboten voor ankerbehandeling, lopen naar het werk, bemanningsoverdracht en onderzeese ondersteuning. Daarnaast biedt VOS een breed scala aan complementaire offshore diensten.

Wie: Vroon Offshore Services

Wat: Mighty Mug Thermosbeker

Wanneer: Relatiegeschenk.

Waarom: Vroon had zelf de Mighty Mug ontvangen als relatiecadeau en zocht voor hunzelf thermosbekers met een speciale anti-slip bodem voor op de schepen.

Reacties: Zowel intern als extern was Vroon zeer content, ook voor de snelle levering.

 

 

Contact & vragen

Zuidbaan 512
2841 MD Moordrecht
T: (0182) 638 250
E: info@cadeauxperts.nl

 

Linkedin  twitter  pinterest  facebook