Bluetooth speaker als relatiegeschenk? | Cadeauxperts.nl

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Bluetooth speaker relatiegeschenk

Meer Inspiratie

Bluetooth speakers als relatiegeschenk bij Cadeauxperts.nl

 

Met een bluetooth speaker als relatiegeschenk geeft u een luxueus en feestelijk cadeau aan uw zakenrelaties. Zo luisteren zij altijd naar hun favoriete muziek op het werk, gedurende een rit onderweg of in het park. Een bluetooth speaker is een ideaal geschenk voor een jongere doelgroep, maar is ook uitstekend geschikt als zakelijk jubileum geschenk, presentje bij een afscheid of als kerstgeschenk. Bij Cadeauxperts.nl beschikt u over een uiteenlopend assortiment aan bluetooth speakers voor zakenrelaties. Zo vindt u altijd het ultieme relatiegeschenk dat past bij uw doelstellingen, uw doelgroep en uw budget. Bekijk direct de webshop voor de mooiste bluetooth speakers.

 

Bluetooth speakers: zo werken ze

 

De bluetooth speakers om te geven als relatiegeschenk of als personeelscadeau zijn flink in opkomst. De apparaten spelen dan ook in een handomdraai uw favoriete muziek af, waar u maar wilt. Zodra u uw telefoon verbindt met de speaker via bluetooth, wordt het geluid direct afgespeeld en versterkt. Zo beluistert u eenvoudig mp3-bestanden of geluid vanuit een app als YouTube of Spotify. Zodra de accu leeg raakt, laadt u de bluetooth speaker gemakkelijk op met de bijgeleverde USB-kabel. Of maak hierbij gebruik van een van onze prachtige powerbanks.

 

Verras personeel met een bluetooth speaker als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar de meest unieke relatiegeschenken? Dan kan je ook denken aan een bluetooth speaker als relatiegeschenk. Niemand verwacht namelijk dat je een speaker geeft tijdens een oudejaarsborrel of een van de andere speciale gelegenheden. De speaker zorgt daarom te allen tijde voor een goede indruk bij de betrokkenen van het bedrijf. Het cadeau voor personeel zal jouw bedrijf dus ook weer meer naamsbekendheid geven.

 

Verschillende mogelijkheden voor marketing

Een bluetooth speaker als relatiegeschenk kan je in een groot aantal varianten aanschaffen. Zo kan je de speaker in een groot aantal kleuren aanschaffen. Let er hierbij goed op dat je de huisstijl van de onderneming aanhoudt. Dit zorgt namelijk voor de eerste indruk. Ook kan je kiezen voor bedrukte relatiegeschenken. Door jouw logo of de bedrijfsnaam erop te plaatsen, weet je zeker dat de naam opvalt. Het relatiegeschenk kan dankzij de functionaliteiten overal gebruikt worden en men maakt onbewust reclame voor jouw bedrijf tijdens het gebruik. Zo zal jouw bedrijf alleen maar groeien.

 

Bekijk onze webshop voor bluetooth speakers als relatiegeschenk

 

Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor het personeel of zakenrelaties? Een bluetooth speaker als relatiegeschenk vormt het ultieme hebbedingetje dat uw zakenpartners, bestaande klanten of collega´s graag ontvangen. Van mini speaker tot een wekker of lamp met ingebouwde bluetooth speaker, Cadeauxperts.nl beschikt over een uiteenlopend aanbod aan bluetooth speakers. Bekijk direct het assortiment in de webshop en laat u inspireren.

a