Correctbooks bedrukken - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Correctbooks bedrukken

Meer Inspiratie

De mooiste correctbooks bedrukken voor uw bedrijf

 

Op het gebied van originele relatiegeschenken is de keuze voor uw bedrijf vrijwel eindeloos. Er zijn echter wel altijd een paar producten die meer dan goed van pas komen voor uw werknemers of zakenrelaties en hierdoor onwijs gewild zijn om te laten bedrukken. Door te kiezen voor correctbooks bedrukken , kunt u altijd vertrouwen op een uiterst praktisch cadeau dat meer dan goed van pas komt.

 

Voor de correctbooks bedrukken heeft u de keuze uit verschillende soorten kleuren

 

Heeft u op dit moment een sterke voorkeur voor een bepaalde kleur op het gebied van duurzame relatiegeschenken? Bijvoorbeeld omdat u graag de kleuren van uw huisstijl terug wilt laten komen in de unieke relatiegeschenken? Voor de correctbooks bedrukken heeft u de keuze uit verschillende soorten kleuren. Daarnaast zijn de personeelsgeschenk(en) erg scherp geprijsd en bij uitstek geschikt voor het vastleggen van notities, ideeën en tekeningen. Zijn de notities of tekeningen helemaal uitgewerkt en gearchiveerd? Binnen een mum van tijd is de bladzijde netjes gewist en blijft het overzicht behouden.

 

Het uitwisbaar notitieboek is in verschillende formaten te verkrijgen

 

Bekijkt u het assortiment van CadeauXperts? Dan merkt u maar al te snel dat het uitwisbaar notitieboek in verschillende soorten formaten te verkrijgen is. Zo heeft u de keuze uit onder meer een correctbook A5, een uitwisbaar notitieboek A4 en een correctbook A6. Naar wat voor soort formaat bent u op dit moment op zoek? Bekijk alle modellen in het assortiment en stel binnen een paar klikken uw ideale cadeau samen.

 

Een correctbook is het perfecte geschenk voor in iedere branche

 

Binnen iedere branche vinden er brainstormsessies, week meetingen en creatieve sessie plaats. Iedere werknemer hoort daarom altijd in het bezit te zijn van een fijn blok om notities op te maken. Daarnaast weet u met de leuke relatiegeschenken ook altijd zeker dat de werknemers of de zakenrelaties nooit meer een ander notitieboek nodig gaan hebben, aangezien oude notities en tekeningen erg gemakkelijk verwijderd worden. Hierdoor blijft ook uw bedrijfslogo of de naam voor een onwijs lange tijd zichtbaar op ieder bureau. Dit maakt het correctbook het perfecte geschenk voor in iedere branche.

 

De correctbooks zijn in grote aantallen en in kleine aantallen te bestellen

Kiest u voor een van de correctbooks bedrukken? De correctbooks zijn in grote aantallen en in kleine aantallen te bestellen. Bij ieder product ziet u direct wat de prijs per bestelde stuks gaat zijn, zodat u nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan. Wilt u graag meer weten over het proces van bedrukken of zijn er vragen over een bepaald product uit het assortiment? Het team van CadeauXperts staat graag voor u klaar. U neemt contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen met een van de medewerkers.

.