Draadloze telefoon oplader - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Draadloze telefoon oplader

 

Meer Inspiratie

Een draadloze telefoon oplader in verschillende uitvoeringen

 

Praktisch, luxe om te geven en onwijs stijlvol, zo kunt u een draadloze telefoon oplader uit het assortiment van CadeauXperts het beste omschrijven. Een draadloze telefoon oplader is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en dus ook binnen verschillende prijsklassen te bestellen. Wat de beste originele relatiegeschenken zijn, hangt vooral af van het budget waar u rekening mee moet houden en uw voorkeur voor de kleur van de draadloze telefoon oplader. Uiteraard kan het team van CadeauXperts u meer vertellen over de voordelen per type en wat het beste model is voor de wensen die u heeft.

 

Draadloos opladen is leuk en handig tegelijk als u kiest voor een draadloze telefoon oplader met speaker

 

Niet voor niets kan CadeauXperts zich specialist noemen op het gebied van (gepersonaliseerde) duurzame relatiegeschenken. Zo is een draadloze telefoon oplader uit de collectie altijd van alle gemakken voorzien. Draadloos opladen voor uw zakenrelaties of werknemers is leuk en handig tegelijk als u bijvoorbeeld kiest voor een draadloze telefoon oplader met speaker. Daarnaast kan er door middel van Bluethooth ook nog eens draadloos muziek af worden gespeeld zodra de smartphone weer helemaal op is geladen. Dit maakt de unieke relatiegeschenken erg geschikt om mee te nemen tijdens een weekend weg, tijdens een avond borrelen in de tuin of tijdens vakantie.

 

De draadloze telefoon oplader in compatibel met ieder type merk smartphone

 

Het beste van allemaal? De draadloze telefoon oplader in compatibel met ieder type merk smartphone. Dit omdat het koppelen aan de oplader een fluitje van een cent is en het apparaat hierdoor binnen een mum van tijd kan worden voorzien van stroom. Bij ieder product staat duidelijk aangegeven wat voor technologie de smartphone moet kunnen ondersteunen om draadloos opgeladen te worden. Daarnaast worden veel draadloze opladers ook geleverd met een voedingskabel, zodat u deze kabel niet extra aan hoeft te schaffen.

 

Help! De iPhone word warm! Een draadloze oplader iPhone is de ideale uitkomst

 

U heeft het ongetwijfeld al wel eens een keer meegemaakt. Na een nacht opladen of tijdens een paar uur opladen in de zon, kan het zomaar zo zijn dat de smartphone erg warm aanvoelt. In beide gevallen is de kans erg groot dat u de verkeerde oplader heeft gebruikt en hierdoor ongewenst de accu van uw smartphone zwaarder wordt belast. En dat moet natuurlijk voorkomen worden! Het is dus de hoogste tijd om te investeren in een kwalitatief goede draadloze iPhone oplader in de vorm van personeelsgeschenk(en).

 

Een apparaat van Samsung draadloos opladen binnen een mum van tijd

 

Naast een iPhone draadloze oplader, zijn de modellen ook geschikt voor devices van onder meer het merk Samsung. Ook draadloos opladen Samsung gaat in een fluitje van een cent. Neem gerust eens een kijkje online en ontdek het complete assortiment waar u voor uw bedrijf uit kunt kiezen.

 

Het instellen draadloos opladen gaat altijd erg gemakkelijk

 

Een iPhone of een Samsung telefoon word warm is gelukkig vanaf nu verleden tijd met de draadloze oplader. Daarnaast gaat het instellen draadloos opladen altijd erg gemakkelijk. In de meeste gevallen moet de apparaat de Qi-technologie wel kunnen ondersteunen. Ook zijn de opladers in verschillende soorten stijlen te verkrijgen en kunnen uitgerust zijn met leuke features zoals een wekker en een functie waarmee een smartphone kan worden gereinigd.

 

Een draadloze oplader is in een breed scala aan kleuren te verkrijgen

 

Heeft u op dit moment al een keuze gemaakt voor een van de opladers die draadloos zijn uit het assortiment? In dat geval heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende soorten kleuren voor de leuke relatiegeschenken. De kans is hierdoor erg groot dat het opladen telefoon mogelijk is in de kleuren van uw huisstijl en hierdoor perfect past bij uw organisatie. Op deze manier herkennen consumenten of zakenrelaties uw bedrijf nog eens vele malen beter tijdens de telefoon opladen.

 

Een draadloze lader is naar wens te personaliseren met een logo of een bedrijfsnaam

 

Kiest u voor een apparaat waarmee een Samsung of iPhone draadloos opladen mogelijk wordt gemaakt? Ieder model uit de collectie is ook nog eens helemaal naar wens te personaliseren met een logo of een bedrijfsnaam. Hierdoor zorgt u altijd voor een persoonlijke touch en een stukje herkenning zodra uw werknemers of zakenrelaties het apparaat gebruiken tijdens draadloos telefoon opladen. Door vrijblijvend een offerte aan te vragen, ontvangt u direct een kostenindicatie van het door u gewenste product met bedrukking.

 

Meer weten over een telefoon oplader personaliseren uit het assortiment?

Of uw doel nu draadloos opladen iPhone is of dat een ander apparaat moet worden opgeladen, in beide gevallen bieden de opladers uit de collectie een erg fijne uitkomst. Uw werknemers of zakenrelaties genieten altijd van draadloos stroom en halen hierdoor het maximale uit ieder apparaat. Wilt u op dit moment graag meer weten over een telefoon oplader personaliseren uit het assortiment? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers en laat u vrijblijvend informeren over een telefoon draadloos opladen. U neemt gemakkelijk contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen.

 

.