Gepersonaliseerde waterfles - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Gepersonaliseerde waterfles

Meer Inspiratie

Een gezond cadeau door te kiezen voor een gepersonaliseerde waterfles

 

Naar een gezond cadeau hoeft u vanaf nu gelukkig niet verder meer te zoeken. Heeft u bijvoorbeeld al een keer gedacht aan een gepersonaliseerde waterfles? Een gepersonaliseerde waterfles komt het hele jaar door namelijk maar al te goed van pas en is een van de meest handige originele relatiegeschenken. Of het nu gaat om meer water drinken op kantoor, een verfrissend drankje tijdens de warmste dagen van het jaar of een avontuurlijke wandeling in de brandende zon, de drinkfles met naam is altijd handig om binnen handbereik te hebben.

 

Meer exposure voor uw merk door te kiezen voor een gepersonaliseerde waterfles

 

Door te kiezen voor een gepersonaliseerde waterfles, zorgt u direct voor veel meer exposure voor uw merk. Uw werknemers of klanten nemen de waterfles immers overal mee naar toe. Hierdoor is uw bedrijfslogo of uw bedrijfsnaam zichtbaar onderweg in de auto, op kantoor en op verre en zonnige vakantiebestemmingen. Redenen genoeg dus om vandaag nog een gepersonaliseerde waterfles uit de collectie van CadeauXperts te bestellen en te kiezen voor duurzame relatiegeschenken.

 

Een gepersonaliseerde waterfles is in een breed scala aan kleuren te bestellen

 

Het beste van allemaal? Een gepersonaliseerde waterfles is in een breed scala aan kleuren te bestellen. Hierdoor komt u er maar al te snel achter dat de kans erg groot is dat er unieke relatiegeschenken te bestellen zijn in de kleuren van uw huisstijl. Bij iedere fles met naam staat duidelijk aangegeven wat de prijs is per afname en de wensen voor het bedrukken kunt u eenvoudig en snel aangeven tijdens het plaatsen van een bestelling.

 

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen, waaronder een waterfles RVS

 

Tijdens de warmste dagen van het jaar is het natuurlijk erg prettig dat de drank in de gepersonaliseerde drankfles zo koel mogelijk blijft. Het is in dat geval slim om te investeren in personeelsgeschenk(en) in de vorm van een waterfles RVS. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de fles zijn gemaakt van dit type materiaal, wat zorgt voor een erg goede regulatie van de temperatuur. Wilt u juist liever dat de dranken warm blijft, zoals een kop thee op kantoor of een kop koffie voor onderweg? Ook de warmte wordt uitstekend gereguleerd door het RVS.

 

Een mooie waterfles heeft dankzij het duurzame karakter een erg lange levensduur

 

U wilt altijd zeker kunnen zijn van leuke relatiegeschenken die erg goed gebruikt worden. Een lange levensduur van het product is daarom een minimale vereiste. Dankzij de ruime kennis en ervaring in het vak, weet het team van CadeauXperts als geen ander waar een kwalitatief goede waterfles aan moet voldoen. Daarom heeft een mooie waterfles uit het assortiment dankzij het duurzame karakter een erg lange levensduur.

 

De lekkerste sapjes kunnen worden gedronken uit een baby fles met naam

 

Werkt u binnen een branche in babyartikelen of wilt u graag uw werknemers of zakenrelaties een cadeautje geven zodra er een kleintje is geboren? In dat geval kunt u via CadeauXperts ook een waterfles met naam bedrukken. De lekkerste sapjes kunnen worden gedronken uit een baby fles met naam en de modellen zijn ook nog eens vaatwasser bestendig.

 

Hoeveel ml is een Dopper?

 

Een van de meest gewilde cadeaus, is de inmiddels iconische Dopper. En dat is natuurlijk ook met een reden. Dit model heeft een inhoud van 500 ml en wordt klimaat neutraal en in het eigen land geproduceerd. Ook wordt een deel van de opbrengst van de verkoop besteed aan drinkwaterprojecten in Nepal. Hierdoor draagt u een duurzaam steentje bij aan het milieu en het geven van het duurzame cadeau is ook nog eens erg leuk.

 

Meer weten over een waterfles met naam? Neem contact op met het team van CadeauXperts

 

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de waterfles met naam te bestellen via CadeauXperts. De producten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteit en kunnen ook nog eens erg snel met bedrukking op het door u doorgegeven adres worden geleverd. Heeft u op dit moment vragen over een van de flessen uit het assortiment of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden dier er op het gebied van de bedrukking zijn? Neem contact op met het team van CadeauXperts. U bereikt het team door een e-mail te sturen of door even te bellen. Er wordt altijd graag met u meegedacht en samen met u wordt een offerte op maat gemaakt.

× WhatsApp