Leuke sinterklaas cadeaus - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Zo vind je leuke Sinterklaas cadeaus voor jouw personeel

Meer Inspiratie

Ben je op zoek naar leuke Sinterklaas cadeaus? Als ondernemer wil je jouw personeel voortdurend verrassen. Ieder jaar is het weer een nieuwe uitdaging om jezelf te overtreffen. Ondanks dat het soms lastig kan zijn om een goed cadeau te vinden dat bij iedereen past, is het wel een manier om jouw blijk van waardering uit te brengen. Zorg er daarom voor dat je dit jaar niet overslaat. Maar hoe zorg je dan voor een cadeau dat er echt uitspringt? Lees snel verder en ontdek het.

Personaliseer de cadeaus voor de werknemers

Het eerste waar je rekening mee kan houden is het personaliseren van de cadeaus. Iedereen houdt ervan om een cadeau te krijgen dat persoonlijk is. Het geeft immers het gevoel dat je aan iedereen hebt gedacht. Een personeelscadeau kan je bijvoorbeeld personaliseren met de naam van het bedrijf, een slogan of een foto erop. Wil je het nog unieker maken? Dan kan je de initialen van alle personeelsleden erop zetten. Jouw werknemers voelen zich dan pas echt gewaardeerd en de uniekheid straalt ervan af.

Geef een dag vrij aan jouw werknemers

Een Sinterklaas cadeau voor personeel kan je ook geven in de vorm van een welverdiende dag vrij. Het is de ultieme verwennerij, omdat ze vaak alleen hun vakantiedagen op kunnen nemen. De vrije tijd doet veel mensen goed. Ze kunnen relaxen en deze dag zelf invullen. Zo komen ze bij van alle drukte die met de werkzaamheden komen en hebben quality time met het gezin. Iedereen zal dit cadeau kunnen waarderen en jij hebt werknemers die weer klaar zijn om de werkzaamheden op te pakken.

Chocolade doet het altijd goed

Een ander cadeau dat het altijd goed doet, is een doos chocolade. Alleen zijn er veel mensen die deze geven, waardoor het niet altijd een origineel cadeau is. Om dan toch een origineel Sinterklaas cadeau voor het personeel te krijgen, kan je het beste kijken naar een assortiment met hoogwaardige kwaliteit. En zorg dat het verpakt is in een doos die je nog nooit ergens anders hebt gezien. Is er bijvoorbeeld een unieke herinnering? Laat deze dan op de doos drukken. Zo voorkom je dat jouw cadeau de ‘zoveelste’ is en jouw werknemers er niet alle plezier uit halen die je voor ogen had.

Meer genieten in huis

Wil je dat jouw werknemers helemaal tot rust komen thuis? Dan kan je meerdere cadeaus aanschaffen die hiermee te maken hebben. Denk aan een vuurkorf voor rondom het huis, een speaker, een wijnkoeler of een van de andere opties in het assortiment zijn cadeaus die je met Sinterklaas geeft. De Sinterklaas cadeaus voor werknemers kunnen in een groot aantal varianten komen en jij bepaalt wat je geeft. De duurzame relatiegeschenken zijn voor langere tijd een plezier. Vooral als het boeken zijn die iemand graag leest, kan deze namelijk lang meegaan.

Wellness brengt nog meer ontspanning

Uiteraard hoeft het niet altijd met het bedrijf te maken te hebben. De leuke Sinterklaas cadeaus komen namelijk ook in de vorm van algehele ontspanning. Een wellnesspakket is hier een goed voorbeeld van. Iedereen houdt ervan om even met zichzelf bezig te zijn. Daarnaast is een goede verzorging van het lichaam en geest ook nog eens goed voor de productiviteit. Een pakket met badzout, een luxe handdoek en een kaars geven dit gevoel al en het is simpel genoeg om te geven.

Een groene toevoeging aan de werkplek

Veel mensen houden niet van een saaie werkplek. Ondanks de kleuren die je aanbrengt op de muren, wil het personeel toch naar iets anders kijken. Planten zijn dan een goede keuze, zoals onze Ogreen luchtzuiverende plant. Ze zijn mooi om te zien en dragen ook bij aan een gezonde werkomgeving. Uiteraard hoeft het personeel deze niet alleen op de werkplek neer te zetten. Een mooie kamerplant kan immers ook thuis komen te staan. Je geeft de werknemers de vrijheid om te kiezen en geeft iets wat voor langere tijd mee kan gaan.

Een bescherming voor de laptop

Iets waar veel werknemers zeker wat aan hebben, is een tas of hoes voor de laptop. Veel werknemers zijn voortdurend onderweg. De laptop heeft dan veel te verduren. Een stijlvolle tas of een laptophoes kan voorkomen dat dit kostbare item beschadigt of het helemaal niet meer doet. Je kan dit Sinterklaas cadeau voor werknemers helemaal aanpassen aan het bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking of de kleuren van de onderneming. Het is een origineel relatiegeschenk dat lang mee kan gaan en de laptop niet meer blootstelt aan invloeden van buitenaf.

Leer jouw werknemers lekker koken

Veel werknemers zitten er niet meer op te wachten om na een lange werkdag nog te koken. Sommige maaltijden nemen veel tijd in beslag. Er zijn echter voldoende recepten om uit te voeren die minder tijd in beslag nemen, maar deze moeten ze wel weten. Weet jij ze wel? Organiseer een kookworkshop. Als ondernemer kan je hier dan het beste keukengerei voor aanschaffen, wat iedereen aan het einde mee naar huis kan nemen. Jouw werknemers leren nieuwe vaardigheden en genieten van de heerlijke gerechten.

Alles voor in de tuin

Houden jouw werknemers van de buitenlucht? Dan is het een goed idee om alles voor de tuin te geven. Je kan onder andere een mooie koeltas geven, waarmee de werknemers niet alleen in de tuin kunnen zitten, maar ook mee op pad kunnen nemen om naar het strand te gaan. Zo zijn ze alvast voorbereid op de zomer. Ook een bluetooth speaker, lampen of een borrelset zijn voorbeelden van een cadeau voor personeel om een keuze uit te maken. Men praat hier nog lang over door en er zal geen cadeau meer aan tippen.

Een teamuitje voor een goede sfeer

Laatste leuke Sinterklaas cadeaus hebben betrekking op het gehele team. In plaats van iedereen individueel een cadeau te geven kan je er namelijk ook voor kiezen om iets te doen voor al het personeel. Een leuk teamuitje of een andere activiteit kan helpen om een goede dag te organiseren. Ook zorgt het voor een herinnering waar men nog lang over doorpraat. Je merkt al snel dat de sfeer op de werkvloer aanzienlijk verandert na het teamuitje en er meer bereikt wordt. Het cadeau geeft gelijk weer een lach op ieders gezicht.