Onbedrukte relatiegeschenken kopen bij Cadeauxperts.nl

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Onbedrukte relatiegeschenken

 

 

Bestel onbedrukte relatiegeschenken bij Cadeauxperts.nl

 

Uw naamsbekendheid vergroten doet u met originele onbedrukte relatiegeschenken van Cadeauxperts.nl. Een uniek relatiegeschenk maakt een onuitwisbare indruk, waardoor uw onderneming niet snel vergeten wordt. Met een origineel relatiegeschenk laat u uw loyaliteit zien, verbetert u de relatie met uw klanten en medewerkers en vergroot u uw naamsbekendheid. Cadeauxperts.nl beschikt over een uitgebreid aanbod aan onbedrukte relatiegeschenken. Bekijk direct het assortiment in de webshop.

 

Handige onbedrukte relatiegeschenken voor op kantoor

 

Veelal ontvangen cliënten leuke relatiegeschenken voor op kantoor. In de meeste gevallen gaat het om functionele producten met een interessante twist, zoals draadloze opladers, bluetooth toetsenbord of speciale laptoptstandaards. Deze producten gebruikt men dagelijks. Iedere keer als het product opgepakt wordt, wordt de gebruiker aan uw bedrijf herinnerd. Aangezien het relatiegeschenk bovendien voor langere tijd meegaat, werkt u op deze manier aan uw merkwaarde voor de langere termijn. Cadeauxperts.nl beschikt over fraaie onbedrukte relatiegeschenken voor op kantoor in het assortiment, zoals een Logitech multi device bluetooth toetsenbord, een Leuchtturm1917 notitieboek of een Click Car Computermuis.

 

Duurzame cadeaus voor een hogere waardering

 

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Laat daarom aan uw cliënten en personeel zien dat u graag bijdraagt aan een beter milieu met duurzame eco relatiegeschenken. Deze onbedrukte relatiegeschenken zijn vervaardigd van hoogwaardige producten die lang meegaan en alleen maar mooier worden met de tijd. Voorbeelden van onbedrukte relatiegeschenken in de webshop van Cadeauxperts.nl die ecologisch zijn, zijn bijvoorbeeld de Falcone eco paraplu en de herbruikbare koffiebeker. Deze producten zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor u de ecologische voetafdruk aanzienlijk beperkt.

 

Wellness onbedrukte relatiegeschenken voor uw personeel of cliënten

 

Speciale gebeurtenissen als een jubileum, opening of verhuizing vormen het perfecte moment om uw personeel of klanten te verrassen met een onbedrukt relatiegeschenk. Met wellness artikelen laat u uw personeel of cliënten heerlijk ontspannen, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengt. Cadeauxperts.nl biedt een uitgebreide collectie aan wellness relatiegeschenken aan, zoals een Vluv Pil & Ped balanskussen, een Vluv Leiv zitbal of EveryHuman handreiniger en handparfum. Ook kunt u met uw onbedrukte relatiegeschenk uw personeel of cliënten ondersteunen bij hun sportieve activiteiten dankzij een Blaupunkt Sport Activity Tracker. De tracker meet uw lichamelijke activiteit zowel overdag als ´s nachts en helpt de gezondheidsdoelen te bereiken. Benieuwd naar meer onbedrukte relatiegeschenken van Cadeauxperts.nl? Bekijk meteen ons aanbod in de webshop.

Onbedrukte relatiegeschenken persoonlijk maken: zo doe je dat

Houd je er niet van om geschenken te geven waar de naam van het bedrijf groot opstaat? Dan zijn onbedrukte relatiegeschenken een goede keuze. Deze geschenken zijn vaak langer te gebruiken en je komt niet opdringerig over. Deze duurzame relatiegeschenken kan je daarom ook goed combineren met andere producten. Zo maak je het toch eigen, zonder dat jouw bedrijfsnaam overal op staat. Maar hoe zorg je dan toch voor de persoonlijke draai bij deze cadeaus?

Denken aan de ontvanger

Bij de onbedrukte relatiegeschenken kijk je als eerste naar de ontvanger van het cadeau. Iedere ontvanger houdt ergens anders van, waardoor je jouw zoektocht ook op een andere manier moet beginnen. Houdt de ontvanger van gadgets? Dan kan je deze aanschaffen als volgend bedankje. Is de ontvanger juist meer van het zoeken naar ontspanning? Dan is een wellnesspakket een goede. Al deze zakelijke bedankjes pas je dus moeiteloos aan de ontvanger aan, waardoor je het al een stuk persoonlijker maakt. Je laat immers zien dat je er over nagedacht hebt.

Een kaartje toevoegen

Naast de onbedrukte relatiegeschenken kan je ook kijken naar kaartjes waarmee je aangeeft van wie het komt. Op deze kaartjes kan je dan de bedrijfsnaam of de slogan plaatsen. De leuke relatiegeschenken mogen dan onbedrukt zijn, je kan er wel voor zorgen dat de ontvanger weet van wie deze afkomt. Maak het kaartje zo persoonlijk mogelijk! Handgeschreven, een individuele tekst die verwijst naar een speciale herinnering. Het zijn enkele voorbeelden van hoe je jouw geschenken persoonlijk houdt en waarmee je voorkomt dat je geen goede indruk achterlaat bij de ontvanger.