Relatiegeschenk stappenteller - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Relatiegeschenk stappenteller

Meer Inspiratie

Kies voor een gezonde gadget door een relatiegeschenk stappenteller cadeau te doen

 

Een relatiegeschenk stappenteller is een van de meest gezonde gadgets en originele relatiegeschenken die consumenten tijdens de training of wedstrijd nóg scherper en leuker maakt. Het is een klein apparaatje voor tijdens het hardlopen, dat vast kan worden maakt aan de pols. Nadat de consument dit heeft gedaan, kan er direct worden gestart met iedere gewenste activiteit. Duurloop, intervaltraining, bosloop of gewoon een ontspannende wandeling in het weekend, alles is mogelijk met de stappenteller. Maar wat is het en wat doet het nu precies?

 

Wat kan een relatiegeschenk stappenteller precies meten?

 

Een relatiegeschenk stappenteller uit het assortiment telt tijdens iedere dagelijkse activiteit, iedere training of wedstrijd alle stappen, maar dit is niet het enige wat de duurzame relatiegeschenken kunnen. Door te tellen hoeveel stappen u per minuut zet registreert hij de eerste parameters, ook wel de cadans genoemd. Tot nu toe niks speciaals, want dit kan ook met een sporthorloge. Maar vanaf nu begint het leuk te worden. Een relatiegeschenk stappenteller kan namelijk nog veel meer meten!

 

Consumenten maken bijvoorbeeld gebruik van een stappenteller voetbal

 

Tijdens bijvoorbeeld het hardlopen weten de unieke relatiegeschenken te registreren wat de ‘’legswing’’ is, de tweede parameter. Dit houdt in dat de stappenteller kan meten of u met uw voeten te dicht bij uw kont komt of juist te dicht bij de grond houdt. Naast dit kan de stappenteller ook meten wat de ‘’footstrike’’ is. Landt u op uw middenvoet, tenen of hiel? Na dit alles houdt het ook bij hoe lang u op de grond blijft staan, hoe lang de paslengte is, hoe snel u elke minuut gelopen hebt en als laatste de in totaal gelopen afstand. Door de laatst opgenoemde parameters zonder GPS te meten gaat de batterij van de personeelsgeschenk(en) ook nog eens heel erg lang mee.

 

Tijdens iedere activiteit houdt de stappen teller alle gegevens bij

 

Tijdens iedere activiteit houden de leuke relatiegeschenken alle gegevens bij en als een training, wedstrijd of een dagelijks rondje wandelen is afgelopen, dan gebruikt u de speciale app op de telefoon of tablet en daar verschijnen in een handomdraai alle gegevens. U kunt er ook nog eens voor kiezen om deze gegevens ook naar uw mail te laten sturen. Met de informatie die u gekregen hebt, kunt u dan aan de slag in je volgende training waardoor je optimaal kunt gaan hardlopen. Verder kunt u de stappen teller ook koppelen met hardloopgadgets van bijvoorbeeld Polar, Garmin, Suunto of andere apps zoals Strava.

 

De goedkope stappentellers kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo

 

Overweegt u om een relatiegeschenk stappenteller aan te schaffen? Een armband stappenteller kopen doet u binnen een mum van tijd. Door de goedkope stappenteller online te bestellen, kunt u eenvoudig en het aantal gewenste stuks doorgeven. Ook is het mogelijk om het relatiegeschenk stappenteller te voorzien van een bedrijfsnaam of een logo.

 

Meer weten over een stappenteller kopen? Neem contact op met het team van CadeauXperts

 

Nu u net even een wat beter beeld heeft gekregen van een stappenteller en de voordelen hiervan, is het tijd om ook dit relatiegeschenk voor uw bedrijf in te kopen. Wilt u op dit moment graag net even wat meer weten over een stappenteller kopen? Neem contact op met het team van CadeauXperts. Er wordt altijd graag met u meegedacht en u kunt vertrouwen op een advies op maat.