Verstuur een relatiegeschenk door de brievenbus! - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Verstuur een relatiegeschenk door de brievenbus

Een relatiegeschenk door de brievenbus versturen is niet alleen een leuke verassing, maar ook praktisch. Zo betaalt u voor brievenbuspost minder verzendkosten dan voor een groot pakket én hoeft u niet al uw zakenpartners en personeelsleden het cadeau persoonlijk te overhandigen. Bij CadeauXperts vindt u een ruim assortiment met kleine relatiegeschenkjes die precies door de brievenbus passen.

Relatiegeschenken door de brievenbus: een leuke verassing

Het leuke aan brievenbus relatiegeschenken is dat ze een echte verassing vormen. Hoe leuk is het namelijk om thuis te komen en een cadeautje in de brievenbus te vinden? U kunt de cadeautjes inzetten als zakelijke bedankjes, maar bijvoorbeeld ook opsturen naar een werknemer die langdurig ziek is of om een andere reden een opkikkertje verdiend heeft. Bij de relatiegeschenken door de brievenbus stopt u eventueel een persoonlijke boodschap of een leuk kaartje.

Relatiegeschenken door de brievenbus versturen is ideaal tijdens verschillende gelegenheden en praktisch om diverse redenen. Zo hoeft u de cadeautjes niet persoonlijk te overhandigen (wat fijn is als uw personeel thuis werkt of verspreid is door heel het land). De verzendkosten van een brievenbuspakket zijn bovendien lager dan die van een normaal pakket, terwijl de inhoud absoluut niet minder origineel en verassend is!

Ruim assortiment met brievenbus relatiegeschenken

Bij CadeauXperts vindt u een ruim assortiment met brievenbus relatiegeschenken. Denk hierbij aan handige gadgets, notitieblokjes, zakmessen, een wijnkoeler of zelfs een olijfboompje. U zult versteld staan van wat er allemaal door de brievenbus past! Een ander populair brievenbus relatiegeschenk zijn de Bluetooth speakers. Een Bluetooth speaker als relatiegeschenk is origineel, uniek en praktisch.

Wilt u het personeelscadeau graag laten bedrukken met uw naam, logo of een unieke boodschap? Bij CadeauXperts kan elk relatiegeschenk voor de brievenbus bedrukt worden volgens uw wensen. Zo maakt u het cadeautje extra persoonlijk én extra leuk om te geven en te krijgen. U kunt de relatiegeschenken bovendien gebruiken voor verschillende marketing campagnes en acties. Het brievenbus relatiegeschenk helpt u namelijk direct om meer naamsbekendheid te genereren.

Hoeveel postzegels op een brievenbus relatiegeschenk?

Niet onbelangrijk als u een relatiegeschenk via de brievenbus wilt versturen: de frankering. Hoeveel postzegels er precies op het brievenbuspakket moeten is afhankelijk van het gewicht van het relatiegeschenk. Uiteraard kan het team van CadeauXperts u hier u altijd over adviseren. Zo weet u zeker dat het cadeautje probleemloos aankomt op de plaats van bestemming!

Meer informatie over een relatiegeschenk door de brievenbus?

Wilt u meer informatie over het versturen van een relatiegeschenk door de brievenbus? Neem dan gerust contact op met het team van CadeauXperts. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Via onze website kunt u ons direct bereiken of een (vrijblijvende) offerte opvragen. Voor al onze producten geldt namelijk hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs in verhouding wordt.

Vindt u het lastig om een geschikt relatiegeschenk voor de brievenbus uit te zoeken? Dan voorzien we u van een persoonlijk advies. Via onze website kunt u bovendien gebruik maken van ons zoekfilter. Zo vindt u snel en eenvoudig een brievenbus relatiegeschenk die past bij de gelegenheid en uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van relatiegeschenken die duurzaam zijn? Zo laat u zien dat u tijd en aandacht heeft besteedt aan een uniek cadeau en betrokken bent bij uw werknemers en de wereld om ons heen.