Thermosfles bedrukken - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Thermosfles bedrukken

Meer Inspiratie

Een thermosfles bedrukken voor uw bedrijf

 

Nar een creatief, origineel en een meer dan gewenst cadeau hoeft u vanaf nu niet verder meer te zoeken. Verras uw zakenrelaties of werknemers gewoon met een thermosfles bedrukken voor uw bedrijf en kies voor originele relatiegeschenken. Ieder model uit het assortiment oogt onwijs stijlvol en is ook nog eens erg handig in gebruik. Redenen genoeg dus om u nu verder te verdiepen in dit product en een geschikte thermosfles voor uw bedrijf te vinden. Wat voor soort design laat u het liefste bedrukken?

 

Een thermosfles bedrukken in grote aantallen en kleine aantallen

 

Als u de keuze maakt voor een leuke thermosfles bedrukken via CadeauXperts, dan heeft u de mogelijkheid om dit te laten doen in zowel grote aantallen als in kleine aantallen. Het maakt daarom niet uit hoeveel werknemers u in dienst heeft of hoeveel zakenrelaties u graat wilt bedanken voor de prettige samenwerking, er is altijd een productie op maat van duurzame relatiegeschenken voor uw organisatie te verwezenlijken. Het maakt niet uit om hoeveel stuks het gaat, een snelle levering na het plaatsen van een bestelling is slechts een van de voordelen waar u bij CadeauXperts van profiteert.

 

De thermosfles bedrukken voldoet aan de hoogste standaarden

 

Kiest u voor een erg handige thermosfles bedrukken voor uw bedrijf, dan wilt natuurlijk wel zeker zijn dat u een goede kwaliteit in huis haalt. Gelukkig voldoen alle unieke relatiegeschenken uit het assortiment aan de hoogste standaarden. Ook is een thermosfles bedrukken verkrijgbaar binnen tal van stijlen. Van een trendy en kleurrijk model tot aan een klassiek model van RVS, de keuze in de webshop is gelukkig erg breed. Naar wat voor soort thermosfles bedrukken gaat uw voorkeur op dit moment uit? Bekijk alle modellen in de webshop en zoek uw favoriete model eenvoudig en snel uit.

 

Een thermosfles wordt altijd snel op het door u doorgegeven adres geleverd

 

Als u eenmaal een van de personeelsgeschenk(en) uit heeft gekozen in de webshop, wilt u er maar al te graag zeker van zijn dat een thermosfles bedrukken zo snel mogelijk voor u uit wordt gevoerd. Het team van CadeauXperts zorgt er altijd voor dat het bestelde artikel snel op het door u doorgegeven adres wordt geleverd. Ook vertelt het team u graag meer over alle mogelijkheden voor een thermosfles bedrukken tijdens een persoonlijk gesprek. De bedrukking zorgt altijd voor een erg mooi contrast met de kleur van de fles. Dit zorgt ervoor dat uw logo, uw bedrijfsnaam of uw slogan nog beter tot zijn recht komt. En dat is wel zo goed om te weten, toch?

 

Warme dranken blijven altijd op de juiste temperatuur dankzij de thermosflessen uit de collectie

 

Of het nu gaat om een gure dag in de winter, een lange trektocht in het buiteland of een winterse wandeling dichtbij huis, in alle gevallen is het wel zo fijn dat de warme drank die meegenomen wordt, ook daadwerkelijk warm blijft gedurende de outdoor activiteit. Warme dranken blijven gelukkig altijd op de juiste temperatuur door de thermosflessen uit de collectie. Daarnaast is het ook mogelijk de koude dranken op een koele temperatuur blijven, wat de leuke relatiegeschenken een fijne investering maken voor vakanties naar de zon of een warme dag in de eigen tuin.

 

De meeste thermosflessen zijn voorzien van een erg handige drinkbeker

 

Het doel van een thermosfles is dat het model natuurlijk zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Even een slok koffie drinken tijdens die ene lange autorit, genieten van een kop thee tijdens het filerijden of een flinke slok water drinken tijdens een call op werk. De thermosfles komt in alle gevallen maar al te goed van pas en zorgen altijd voor de nodige hydratatie van het lichaam. De meeste thermosflessen uit het assortiment zijn voorzien van een erg handige drinkbeker, die ook meteen fungeert als een lekvrije dop.

 

Vrijwel ieder model uit de collectie is BPA vrij, vaatwasser bestendig en lekvrij

 

Als de gelukkige ontvanger de fles regelmatig gaat gebruiken, is het natuurlijk wel zo prettig dat het model erg gebruiksvriendelijk is en bestand is tegen intensief gebruik. Dankzij de uitstekende kennis over producten en de ruimschootse ervaring in het vak, heeft het team van CadeauXperts enkel de beste modellen in het assortiment opgenomen die voldoen aan de hoogste standaarden. Vrijwel ieder model uit de collectie is BPA vrij, vaatwasser bestendig en lekvrij. Dit betekent dat de fles schoon blijft en dat smaken van het vorige drankje niet meer te proeven zijn zodra de fles opnieuw wordt gevuld. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten, toch?

 

Dranken kunnen tot 25 uur koud en 12 uur warm blijven

 

Veel mensen denken dat een thermosfles alleen maar geschikt is voor het warm houden van dranken. Maar wist u dat deze modellen ook erg geschikt zijn om dranken koel te houden? Hierdoor is de fles het hele jaar door erg goed te gebruiken en leent zich perfect om zowel op het kantoor als in de vrije tijd te gebruiken. Dranken kunnen tot wel 25 uur koud en 12 uur warm blijven met een van de modellen uit het assortiment. Uitgebreide product specificaties zijn terug te vinden op iedere product pagina in de webshop.

 

Kies voor een thermosfles met naam of met uw bedrijfslogo

 

Op het gebied van een thermosfles bedrukken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een thermosfles die wordt bedrukt met een naam, met een leuke slogan of met uw bedrijfslogo. Naast dat deze persoonlijke touch de fles extra speciaal maakt, is het bij uitstek ook een erg slim marketingmiddel om in te zetten naar de buitenwereld toe. Onwijs veel mensen komen in aanraking met uw merk en blijven hierdoor uw bedrijf ook nog eens vele malen beter onthouden. Redenen genoeg dus om binnenkort te kiezen voor de thermosfles bedrukken en een kwalitatief goed product in huis te halen.

 

Een leuke thermosfles is uitstekend geschikt voor iedere branche

 

Of u nu werkt binnen de horeca, de reisbranche, de autobranche, de technische branche, de zorg of de detailhanden, binnen iedere sector komt een leuke thermosfles maar al te goed van pas. Een thermosfles is uitstekend geschikt voor iedere branche en is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Hierdoor is de kans erg groot dat er ook voor het budget waar u mee werkt een geschikt model te bestellen is. U stimuleert mensen om meer te drinken en we weten dat een goed gehydrateerd lichaam zorgt voor een fitter gevoel, een betere productiviteit en klachten zoals hoofdpijn en een droge mond worden voorkomen.

 

U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte voor een thermosfles personaliseren

 

Een thermosfles personaliseren is mogelijk ik tal van soorten stijlen. Bent u op dit moment vooral erg benieuwd naar het kostenplaatje? U kunt eenvoudig en snel online een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Geef tijdens het aanvragen van de offerte aan of u de thermosflessen graag wilt voorzien van een bedrukking en of u interesse heeft in een verzendservice en inpakservice.

 

Wilt u graag meer weten over het proces van bedrukken thermosflessen? Kom in contact

Wilt u graag meer weten over het proces van bedrukken thermosflessen? Kom in contact. Het team staat graag voor u klaar per telefoon of per e-mail.

 

.