Nieuws - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

[one_fourth] 1
[/one_fourth]
Uit het goede hout gesneden!

Daar wij altijd op zoek zijn naar eigentijdse, functionele producten voor elk gewenste gelegenheid, zie je dat de producten met een speciaal verhaal erachter het goed doen, zo ook bv de #‎HumbleBrush. Niet zomaar alleen een bamboe tandenborstel….. https://youtu.be/WiI8HUIQQ54
Deze bamboe tandenborstels zijn stijlvol en milieuvriendelijk. In 2015 won het de Natural & Organic Award. Voorzien van een biologisch afbreekbaar handvat en van nature antibacterieel.

[one_fourth] image010
[/one_fourth]
18x meer bacteriën dan een openbaar toilet…..!

De gemiddelde telefoon bevat tegenwoordig 18 keer zoveel bacteriën als een openbaar toilet.
De PhoneSoap Charger is de eerste & enige telefoonoplader, die je telefoon reinigt terwijl deze opgeladen wordt.
Graag willen wij de PhoneSoap 2.0 testen met ziekenhuizen, laboratoria etc. om de noodzakelijke desinfectie van smartphones aan te tonen! https://youtu.be/llG5RJPZny0

[one_fourth] image020
[/one_fourth]
On the Rocks!

De #‎RockBook is een elegant notitieboek voor al je belangrijke notities.
Gemaakt van 100% steenpapier, worden geen bomen of water voor gebruikt. Chemicaliën & bleek zijn ook niet nodig. #‎MVO
Op de kaft zie je het reliëf terug van metamorf gesteente. De turquoise kleur zorgt ervoor dat je opschrijfboek een echte eyecatcher is!

[one_fourth] image024
[/one_fourth]
Op een vruchtbare samenwerking!

“Op een vruchtbare samenwerking” ….mooi om te zien dat een appelboom als #‎relatiegeschenk, dit resultaat heeft en dat de ontvanger zijn eigen appeltaarten ervan maakt! #‎binding. Het fruitboompje is een geheel nieuw product en tevens een relatiegeschenk die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleert!

[one_fourth] image026
[/one_fourth]
Uw stabiele partner!

Veel vraag naar thermosbekers voor onderweg, weer een prachtige order ontvangen voor de innovatieve #‎MightyMug.
Heeft een goede isolatie, is lekvrij en heeft een speciale smargrip waardoor hij niet omvalt! https://youtu.be/xZ4_cnpnRzo

[one_fourth] image027
[/one_fourth]
De juiste Klik!

Dit zijn de nieuwe coole houten klokjes van het designmerk Gingko.
In eerste instantie lijkt Cube Click op een decoratie stuk, maar knip met je vingers dan zie je dat de tijd verschijnt!
Wanneer het stil is in de kamer gaat het licht automatisch weer uit, totdat je opnieuw met je vingers knipt.
Het LED display toont je afwisselend de tijd, de datum en de temperatuur.

[one_fourth] image028
[/one_fourth]
Design your Memo!

Deze nieuwe magnetische & beschrijfbare weekplanner in de afmeting 40x60cm heeft een oppervlak van speciaal gehard glas en een fraaie afwerking. Een juweeltje op elk kantoor of in ieder huis, de ideale gezinsplanner. Het Deense Naga beschikt over een uitgebreide serie glassboards in diverse kleuren en maten.

[one_fourth] image030
[/one_fourth]
In the Spotlight!

De Mipow Playbulb Garden Bluetooth LED Light is een smart lamp die special ontworpen is voor gebruik in de tuin. Het is een ronde spot die je via een spies in het gras steekt, op elke gewenste plek. Via de zonnecel wordt overdag energie opgeslagen, waarmee de lamp na zonsondergang jouw tuin verlicht, dankzij de schemersensor. Stel jouw favoriete kleur licht in via de gratis PLayBulb X-app.

[one_fourth] image031
[/one_fourth]
’n Cool Cadeau!

Koel in vele opzichten! De nieuwe Magisso Cooler is gemaakt van nature koelende terracotta (zwart-gekleurd). Indien u uw wijn op perfecte temperatuur wilt, is de Magisso Cooler ideaal. Men maakt de koeler nat met koud water en dat geldt ook voor het op temperatuur houden van rode wijn. Het water verdampt door de wanden van de koeler tijdens het koelen van de fles.
Met dit proces blijft de wijn langer koud dan bij een normale koeler.
De onderkant van de Magisso Cooler is geglazuurd om uw tafel te beschermen tegen het overtollige condens.

[one_fourth] image032
[/one_fourth]
PartyTime !

Mipow is de nr.1 in SMART verlichting, maar niet alleen in verlichting, de reeks bevat meerdere innovaties. De PLAYBULB serie worden aangestuurd door de gratis PLAYBULB X app. De PlayBulb Color is een Premium Smart gekleurde ledlamp voorzien van een bluetooth 4.3 speaker.
De geavanceerde akoestische technologie levert een helder en groots geluid. Compatibel met de meeste Bluetooth draadloze apparaten.