Dag van de verpleging - CadeauXperts

Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt

Dag van de verpleging

Meer Inspiratie

De Dag van de Verpleging viert u met een gepersonaliseerd cadeau voor uw bedrijf

 

Op 12 mei viert de wereld de Dag van de Verpleging. Dit is de geboortedag van Florence Nightingale. Deze vrouwelijke Britse verpleegster was pionier en grondlegster van de moderne verpleging. Naast dat op 12 mei, de Dag van de Verpleging, deze vrouw wordt herdacht, is het ook bij uitstek de dag om waardering uit te spreken naar alle verzorgenden en verpleegkundigen met originele relatiegeschenken.

 

Het verplegend personeel verrast u met een origineel cadeau

 

Werkt u binnen een zorginstelling? In dat geval is het sterk aan te raden om ook deze dag te vieren met uw personeel en te kiezen voor duurzame relatiegeschenken. Op de Dag van de Verpleging verrast u het verplegend personeel met een origineel cadeau uit het assortiment van CadeauXperts. Door het personeel in het zonnetje te zetten met unieke relatiegeschenken, ontstaat er meer waardering binnen het team en is het werken op deze dag extra feestelijk.

 

Kies uit een breed scala aan cadeaus binnen verschillende prijscategorieën

 

Op het gebied van het geven van personeelsgeschenk(en) aan het verplegend personeel, is er vandaag de dag enorm veel keuze. Ook zijn de cadeaus te verkrijgen binnen verschillende prijscategorieën. Kies bijvoorbeeld voor erg praktische cadeaus zoals een nachtlampje, een wekker of een waterfles. Wat voor soort cadeau heeft u op dit moment in gedachten?

 

Het team van CadeauXperts staat voor u klaar voor het geven van meer informatie

 

Naast dat er op het gebied van leuke relatiegeschenken enorm veel keuze is, zijn er ook tal van mogelijkheden als het aankomt op de bedrukking ervan. Het team van CadeauXperts staat voor u klaar voor het geven van meer informatie en denkt altijd erg graag met u mee. U haalt altijd binnen een mum van tijd de mooiste producten in huis die voorzien zijn van een unieke bedrukking.

.

× WhatsApp